تحلیل های برگزیده
- مجتبی تهرانی
- فرارو
- عصر ایران
- عصر ایران
- تابناک
- مسیح مهاجری
- سید مرتضی نعمت زاده
- آفتاب
- منصورون
- علی مطهری
» بازدید دیروز: 118
» افراد آنلاین: 1
» بازدید کل: 428
یاد شهید صدرالله فنی را گرامی بداریم
شروع جنگ در سال 59 باعث شد که اکثریت اعضای گروه منصورون به جبهه های نبرد بپیوندند و
در جریان این حماسه آفرینی ها شهید اسماعیل دقایقی (بنیانگذار و فرمانده لشکر 9 بدر)، شهید سید محمدعلی جهان آرا (بنیانگذار و فرمانده سپاه خرمشهر)، شهید مجید بقایی (جانشین فرماندهی قوای زمینی سپاه) و دهها نفر دیگر از اعضای فعال و مؤثر منصورون به شهادت رسیدند.
از دیگر سرداران بهبهانی عضو این گروه میتوان به سردار شهيد صدرالله فني ( فرمانده قرارگاه فجر)، سردار شهيد حبيب الله شمایلی( جانشين فرماندهي لشكر 7 وليعصر(
اشاره نمود.
در پایان بخشی از سخنان محسن رضایی در مورد شهید صدرالله فنی : :
بعد از وقوع انقلاب اسلامی در عراق، بی شک نام و تصویر دو چهره مبارک بر تابلوها و سر در ورودی شهرهای عراق نقش خواهد بست؛ شهید صدرالله فنی و شهید اسماعیل دقایقی. و ما چشم انتظار آن روز می مانیم. شهید صدرالله فنی از اعضای فعال گروه منصورون و از سرداران گمنام دفاع مقدس است. گمنامی در میان گمنامان. او از مصادیق «مجهولون فی الارض و معروفون فی السماء» است و لقب سرباز گمنام امام زمان (عج) شایسته اوست.
»»» شهید صدرالله فنی در سال 1334 در خانواده ای مذهبی و خادم اهل بیت عصمت (علیهم السلام) در استان خوزستان و شهرستان بهبهان به دنیا آمد. در کنار تحصیلات مدرسه به مکتبخانه «ملا ولی خان» رفت تا از چشمه جوشان قرآن و معارف دینی، روح خود را سیراب می کرد.
شهید صدرالله فنی با طراحی و هدایت هفتاد تا هشتاد عملیات در اشکال گوناگون جنگ های نامنظم در مناطق میانی و جنوبی عراق، شعله های نهضت های شیعی را فروزان کرد تا سازمان های جهادی و مبارزاتی عراق مأیوس نشوند و از پای ننشینند. این حرکت پویا، نور امید را در دل های مردم آن خطه زنده کرد.
زندگی نامه شهید صدرالله فنی
صدرالله در سال 1334 در خانواده ای مذهبی و مانوس با ذکر اهل بیت عصمت (ع) در شهر شهید پرور بهبهان بدنیا آمد او از هوش و ذکاوت بالایی برخوردار بود واز مسجد ومکتب خانه نیز بهره زیادی برده بود، صدرالله پس از اخذ دیپلم ریاضی به دانشگاه شیراز راه یافت و از آنجا که همواره مدافع مظلومان و ستیز با ستمگران و زورگویان بود بـه گروه چریکی منصورون که شهدای والامقامی همچون شهید بقایی ، دقایقی ، شمایلی ویادگاران جنگ تحمیلی همچون محسن رضایی وشمخانی پیوست و فعالیت خود را برعلیه نظام ستمشاهی بصورت جدی شروع کرد و پس از پیروزی انقلاب اسلامی به مبارزه سخت علیه گروه های ضد انقلاب وسپس در جنگ تحمیلی نیز با تجارب خوب و داشته ها و پشتوانه علمی ، مدیریتی و معنوی در سمت های مختلف فرماندهی مشغول بکار بود تا اینکه با نگرش وآینده نگری عمیقی بکارگیری افراد مستعد عراقی از جمله( پناهندگان ، رانده شدگان و اسیرانی که خواهان مبارزه علیه دولت عراق بودند) راجـذب نمایند .
لذا قرارگاه رمضان وسپس لشکر بـدر را در استان خوزستان راه اندازی کرد وبا دیگر نیروهایش بارها با گذشتن از جان خود و روبرو شدن با سخت ترین شرایط جنگی برای کسب اطلاعات وجذب افراد و انجام عملیات وهمچنین کمک به مردم مظلوم عراقی وارد کشور عراق شدند وبا تلاش و مجاهدتهای فراوانی این ماموریت خطیر را انجام دادند .
صدرالله فنی در حین بازگشت از یک ماموریت مرزی در جنوب غربی کشور در تاریخ 25/10/66 بشهادت رسید. (( روحش شاد وراهش پر رهرو باد))
خاطرات شهید مهندس فنی
مشق شب
یکی از بستگانش از دوران کودکی صدرالله چنین حکایت می کرد که:روزی او را در حال نوشتن دیدم.به دفترش که نگریستم,متوجه شدم که مشق شب گذشته خود را پاک کرده و در همان صفحه به نگارش مشق فردایش مشغول است.این ماجرا گویای چه چیزی جز زندگی درویشانه همراه با قناعت و عزت نفس است؟:
درس و بیداری
من(خواهر شهید)کلاس چهارم دبیرستان(در نظام قدیم) بودم و او کلاس ششم,یعنی سال آخر.وی تا نیمه شب کنار بلواری در کوچه مان قدم می زد و درس می خواند.می گفتم:چرا در خانه درس نمی خوانی؟می گفت:خانه جای شماست.اگر من اینجا درس بخوانم تو کجا مطالعه میکنی؟شما میخواهید قدم بزنید و من مزاحمتان نمی شوم.بعضی وقتها که دیگر نیمه شب بود و من تاب بیداری بیشتر نداشتم صدایش میزدم و میگفتم:صدرالله چیزی احتیاج نداری؟بیا و در منزل درس بخوان که من میخواهم استراحت کنم.گاه گاهی تا صبح بیدار بود وبا شور و اشتیاق درس می خواند.از این رو دیپلم ریاضی را با معدل بالایی دریافت نمود سپس به دانشگاه شیراز راه یافت.